UA1

€559.00€628.00

Kaiutin Helsingistä

* Pukeutuu vaihdettavaan Speakerweariin.

* Laita tv-tasolle tai ripusta seinälle yhdellä ruuvilla (4 asentoa)

* Huippusoundi SEAS:n kaiutinelementillä.

* Vahvistimeen kytkettävä passiivikaiutin, ei vanhenevaa elektroniikkaa.

* Kauniit kangasjohdot.

* Valmistettu Helsingin Punavuoressa.

* Viiden vuoden Takuu

Clear selection

Valitse Speakerwearit tilasi mukaan

Uploud Audiot pukeutuvat akustisesti läpinäkyvään Speakerweariin. Valitsimme kankaan mitattuamme satojen kankaiden akustisia ominaisuuksia. Speakerwear istuu kuin hanska ja tuntuu mukavalta kädessä. Kaiutinvaatteet ommellaan Seinäjoella.

 

Helppo sijoittaa tilaan

Kotinne ei ole levytysstudio. Ehkä. Siksi Uploud Audion kaiuttimet löytävät paikkansa myös valmiiksi sisustetusta huoneesta.

UA1:t voi ripustaa yhdellä ruuvilla myös ylemmäs seinälle ja suunnata kaiuttimet alaviistoon. Kotiteattereiden takakanavat, täyteen sisustetut seinät, kapeat tv-tasot tai takaseinät eivät ole ongelma ja korkeatkin tilat täyttyvät soundilla. Tilaa ei enää täydy suunnitella kaiuttimien ehdoilla.

 

Kätevä seinäasennus

Ripusta UA1 seinälle yhdellä ruuvilla. Suuntaa kaiuttimet joko keskelle tai alaviistoon. Pelipaikat löytyvät kaiuttimien välistä, fasadien osoittamasta suunnasta. Koska bassot ja korkeat äänet soivat samasta keskipisteestä, UA1 soi upeasti joka asentoon ripustettuna.

 

Passiivikaiutin 5, jolla Vuoden Takuu

UA1 on passiivikaiutin, jonka voitte kytkeä mihin tahansa vahvistimeen. Kaiuttimessa ei ole vanhenevaa teknologiaa. Nauttikaa helsinkiläisestä huippusoundista rauhallisin mielin.

Valmistettu Helsingin Punavuoressa

Suomi nousuun. Tilaamalla UA1:t tuet nuorta yritystä. UA1:n kotimaisuusaste on päälle 85 %.

 

Kaikissa kaiuttimissa on johto.

 Oli se sitten virtajohto tai kaiutinkaapeli. “Langattomien” laitteiden promokuvissa ei vaan piuhoja näy. Meillä on kauniit kangaspäällysteiset kaiutinpiuhat.

 

Tarkoituksenmukainen muotoilu

Perustajiimme kuuluvan Tuukka Kingelinin suunnittelema UA1 on funktionalismin inspiroima, akustisesti tarkoituksenmukainen kaiutin.

Koska UA1:n suljetussa kotelossa ei ole yhdensuuntaisia pintoja, jäävät kaiuttimen sisäiset heijastukset minimiin ja soundi on puhdas. Kotelo on hartiavoimin tungettu täyteen vaimennusvanua. Fasadia tukevat laipat varmistavat, ettei se värise.

 

UA1 soi upeasti seinän vierellä

Uploud Audio UA1 interiors — Villa Maja - shot by Riikka Timonen - Hunajaista

Uploud Audio UA1 on suunniteltu suomalaiseen kotiin, ei kaiuttomaan kammioon. Kaiutintolppia ette enää tarvitse. Käytämme seinää basson toistamiseen.

Se on mahdollista, koska matalat äänet säteilevät joka suuntaan. Otimme siis seinän tarjoaman bassoboostin kaiuttimen suunnittelussa huomioon. Siksi kotelo on isoon soundiin nähden siro (syvyys 5 – 14 cm, korkeus 29 cm, etutahko 30 x 30 cm). Ja kaiutin soi parhaiten seinälle ripustettuna tai seinän lähellä. UA1:n bassotoisto alkaa tilasta riippuen jopa 40 hz:stä.

 

Mehevä spotti ja laaja kuuntelualue

Uploud Audion UA1 täyttää tilan upeasti. Sanomattakin on selvää, että kermainen ääniala on laajempi kuin studiokäyttöön suunnitelluilla tarkkailukaiuttimilla. UA1:n kanssa saa upean soundin, vaikka koti ei sallisikaan sijoittaa kaiuttimia kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.

“Ensimmäinen huomattava asia on se, että UA1:tä voi kuunnella aivan yhtä hyvin keskellä olohuonetta olevan sohvan paraatipaikalla kuin myös nurkan takana keittiössä. Äänensävy ei perinteisen nappipaikan ja muualta kuuntelun välillä muutu käytännössä yhtään. Erinomaisen terve tapa lähestyä hyvää ääntä, pisteet Uploud Audiolle.” – Samu Saurama Audiovideo.fi -arvostelussaan.
Saurama jatkaa: “Sohvalla istuessa seinälle nostetut UA1:t soivat koko seinän leveydeltä ja täyttävät tilan kiitettävästi musiikilla. Kuuntelusta tulee kokonaisvaltainen elämys, joka pitää paikallaolijat tiukasti musiikkiin kiedottuina.”

 

Hifiraudalla UA1:stä saa vielä enemmän irti

Uploud Audio valmistaa kestäviä kaiuttimia. Haluamme omalta osaltamme vastustaa kertakäyttökulttuuria. Käytämme laadukkaita komponentteja eurooppalaisilta ja suomalaisilta valmistajilta. Pyrimme win-win tilanteisiin, joissa te voitte nauttia huikeasta Uploud Audio-soundista vuosikymmeniä ja siinä sivussa suositella meitä koko suvulle ja seutukunnalle moneen kertaan.

Laadukkadien komponenttien ansiosta UA1 soi huikeasti esimerkiksi Lyngdorf TDAI-2170:n kaltaisten hifilaitteiden kanssa. Kuten kunnon kaiuttimen kanssa kuuluukin, panostukset vahvistimeen siirtyvät suoraan soundiin. Me autamme tarpeitasi vastavan äänentoiston suunnittelussa ja hoidamme myös toteutuksen toiveidesi mukaan. Saat meidän kautta mm. Lyngdorfin, Anthemin ja Denonin vahvistimet ja tarvikkeet.

 

 

UA1 toimii myös kotiteatterissa

UA1-kaiutinparista voi laajentaa kätevästi kotiteatteriin. Yhtä lailla kotiteatteria varten hankitun UA1-setin voi jakaa pienempiin yksiköihin.

 

Huippusoundi SEAS:n koaksiaalista

UA1:n kaiutinelementti on kunnollinen, SEAS:in Prestige-sarjan Norjassa valmistettu koaksiaali.

Koaksiaalissa diskantti (korkeat äänet) on bassoelementin pohjalla. Koska keskipiste on yhteinen, soivat bassot ja korkeat äänet aina synkassa.

Koaksiaali sallii myös erittäin leveän sijoittelun. Tämä tuottaa ilmavan, mutta tarkan äänikuvan. Se mahdollistaa UA1:n sijoittelun asentoihin, joihin tavalliset kaksitiekaiuttimet eivät taivu. Kaksitiekaiuttimen soundi kun tapaa mennä kummalliseksi, jos kajarin laittaa kyljelleen tai kääntää ylösalaisin.

 
Uploud Audio UA1 - Taajuusvaste Uploud Audio UA1 – Taajuusvaste

UA1 / Mitat

Paino: 4400 g
Kotelon tilavuus: 5.5 litraa
Kotelon materiaali: 8 ja 12 mm MDF
Vaimennusmateriaalia: 400 g
Fasadi: 300 x 300 mm
Syvyys: 140 mm (147 mm piuhalla)
Korkeus: 290 mm

UA1 / Tekniset Tiedot

Max Power: 100 W (suositus jatkuvassa toistossa)
Impedanssi: 8 Ω
Alarajataajuus: 45-60 Hz tilasta riippuen
Herkkyys: ~ 87 dB/W/1m
Suositeltu vahvistimen teho: ainakin 10 W
Maksimiäänenpaine: ~ 105 dB
Kartion liikepoikkeama: +/– 3 mm

Laita soundit kuntoon

Uploud Audio Boutique Factory Punavuori Helsinki

Nouda kaiuttimet studioltamme Ullanlinnasta (Tarkk’ampujankatu 12 A 45, sop. muk.) tai valitse toimitus postitse. Tällä hetkellä saat odottamaan kaiuttimia hetken.

Jos kaiuttimiin liittyviä kysymyksiä herää, vastaukset löytyvät Lassilta (040 545 2706).

Additional Information

Weight 4.5 kg
Dimensions 36.0 x 34.0 x 16.0 cm
Speakerwear Colour

Vanilla, Just Grey, Sky Grey, Hoodie Grey, Country Fields, Chocolate, Sunshine, Ultraviolet, Red, Plum Blue, Jean Blue, Sandstorm, Peppermint, Baltic Sea 2050, Wild Raspberry, Without Speakerwear