PATRUUNAPAKETTI: Kokoa omat Uploud Audio UA1:t — Viisi taatusti uniikkia viime hetken valmistujaislahjaa

Patruunapaketti - rakenna omat UA1 kaiuttimet

Iskikö paniikki? Pitäisi jostain repiä laadukas, tyylikäs ja kotimainen lahja joka kestää pitkään.

Uploud Audion PATRUUNAPAKETTI tarjoaa viidelle nopeimmalle mahdollisuuden osallistua Uploud Audio UA1 -kaiutinparin kokoonpanoon itse.

Uploud Audio UA1:ssä yhdistyy design ja loistava ääni ennennäkemättömällä tavalla. Suomessa valmistettu kauiutin on suunniteltu tavallisiin koteihin – tyylitietoisille ihmisille, jotka eivät kiiltävistä mustista laatikoista perusta.

UA1 viimeistellään Speakerwear -tekstiilipäällisellä, jonka avulla se kaunistaa joka tilaa. Speakerwearin värivaihtoehdot löytyvät täältä.

PATRUUNAPAKETTI voi kattaa joko stereot (2 kaiutinta) tai kotiteatterin (3-9 kaiutinta).

Uploud Audio UA1 interiors — Villa Maja - shot by Riikka Timonen - Hunajaista

Uploud Audio UA1 sopii pohjoismaiseen sisustukseen

MITEN TOIMIN?

Osta kaiuttimet verkkokaupastamme ja lähetä viesti otsikolla PATRUUNAPAKETTI, osoitteeseen lassi at uploudaudio piste com tai soita ja raportoi aiheesta Lassille 040 545 2706.

Ostaessasi kaiuttimet, valitse mitkä tahansa värit. Päätöksesi ei sido lahjan saajaa valitsemiisi väreihin vaan lahjan saajalla on vapaat kädet valita värit itse. Tämä koskee niin Speakerwearia kuin johtojakin.

Uploud Audio UA1 interiors - Pelago Bicycles Helsinki

Uploud Audio UA1 :n voi myös asentaa seinälle. Tarvitaan vain yksi ruuvi.

 

Alla muutama esimerkkipaketti:

PATRUUNAPAKETTI kahdella UA1-kaiuttimella

Kaksi Uploud Audio UA1 (á 500) kaiutinta + 3 metriset tekstiilijohdot (á 19,50)

Kokoonpano Uploud Audio UA1:n suunnittelija Tuukka Kingelinin kanssa: HINNATON

YHTEENSÄ 1039 €

PATRUUNAPAKETTI viidellä UA1-kaiuttimella

Viisi Uploud Audio UA1 (á 500) kaiutinta + 3 x 3 metriset tekstiilijohdot (á 19,50) ja 2 x 8 metriset tekstiilijohdot (á 44)

Kokoonpano Uploud Audio UA1:n suunnittelija Tuukka Kingelinin kanssa: HINNATON

YHTEENSÄ 2646,50 €

PATRUUNAPAKETTI seitsemällä UA1-kaiuttimella

Seitsemän Uploud Audio UA1 (á 500) kaiutinta + 3 x 3 metriset tekstiilijohdot (á 19,50) ja 4 x 8 metriset tekstiilijohdot (á 44)

Kokoonpano Uploud Audio UA1:n suunnittelija Tuukka Kingelinin kanssa: HINNATON

YHTEENSÄ 3744,50 €

TOIMITUS ja EHDOT

Uploud Audio sopii PATRUUNAPAKETIN saajan kanssa Uploud Audio UA1 -kaiuttimien kokoonpanoajasta henkilökohtaisesti. Kokoonpano järjestetään Helsingissä yhdessä sovittuna ajankohtana kesäkuun loppupuolella tai heinäkuun alussa. Tämä saattaa tapahtua myös julkisella paikalla ja tilanteessa voidaan sopimuksen mukaan kuvata markkinointifiilistelymateriaalia Uploud Audion käyttöön. Kokoonpano tapahtuu toivottavasti ulkona.

Emme tarjoa matkoja Helsinkiin saati majoitusta. PATRUUNAPAKETTI saattaa sisätää myös yritysvierailuja tai muuta teollisuusfiilistelyohjelmaa Uploud Audion harkinnan mukaan. Ohjelmaan osallistuminen ei toki ole pakollista ja kaikki sovitaan yhdessä PATRUUNAPAKETIN saajan kanssa.

Viiden ja useamman kaiuttimen PATRUUNAPAKETIN ostajalle tarjotaan näköalapaikka Uploud Audion subwooferin tuotekehitykseen.

Autamme kaikkia PATRUUNAPAKETIN saajia kaiuttimien sijoittelussa ja asennuksessa.

Kaikille lahjan ostajille toimitetaan digitaalisessa muodossa kuva ja diplomi, joissa kerrotaan lahjan luonteesta, ja jotka lahjan antaja voi printata/lähettää lahjan saajalle. Heille toimitetaan myös Uploud Audio UA1:n esite. Pääkaupunkiseudulle toimitamme esitteen myös painettuna jos tilaus tulee 30.5.2014 ennen kello 23:59:ä. Tässä on tilaisuutesi lähettää toimitusjohtajamme Lassi Laitinen öiselle pyöräretkelle.

Paketin saa toki ostaa myös itselle.

P.S. Merkit on.

Avainlippu Musta

Design From Finland

Design District Helsinki

Tags: , , , , , ,